top of page

Solar Lekeler


Güzelleşmek adına yaptığımız birçok hareket yanlış kullanımlar sonucu tam tersi sonuçlar ortaya çıkarır. Özellikle yüz lekeleri en çok görünen ve en ön plana çıkan bir noktada olduğu için rahatsız veriyor ve bir an önce kişi eski cildine kavuşmak istiyor. Tüm bunlar arttık bebek cilt görünümü etkisi yaratan Baby Face Ultra ile daha kolay tedavi ediliyor. Solar lekeler oldukça etkili ve tedavisi zor olan bir görüntü rahatsızlığı olabilir. Bu sebeple oldukça etkili olan ve emilimi oldukça kuvvetli olan Baby Face Ultra sayesinde kişinin cildinin ihtiyaç duyduğu mineral ve besleyici ve onarıcı içerikleri cilde verilir ve iyileşme süreci yani cildin yenilenme süreci başlatılmış olunur.


Solar lekeler için tedavi nasıl ilerliyor

Sizler solar lekelerinizden şikayet ettiğinizde sizler için Baby Face Ultra teknolojisi en doğru adım olacaktır. Hem çok daha kısa sürede sonuç almanız hem de aynı zamanda daha etkili sonuçlar almanız tercihlerinizde ilk sırayı alıyor olacak. Sadece solar lekelerden kurtulmuş olmayacak ve bu fayda ile cildinizi gençleştirmiş ve tam bir bakım da yapmış olacaksınız. Yani cildiniz içten başlanarak tedavi edilecek ve dolayısı ile en etkili sonuçlar ile karşılaşmış olacaksınız.


Baby Face Ultra içerikleri nelerdir?

Her hastanın şikayetine göre farklı özel karışımlar hazırlanır. Tüm kullanılan serumlar CDS sisteminde bağlı özel olarak üretiliyor ve en saf halleri ile sunuluyor. Dolayısı ile de oldukça etkili ve güvenli olan bu tedavi yöntemini seçerken aklınızda soru işaretleri kalmıyor olacak. Ufak bir araştırma yaptığınız da bile birçok ünlü ismin zaman zaman sorunları için Baby Face Ultra teknolojisini tercih ettiklerini göreceksiniz. Sizlerde solar tedavisi için muayene olabilir ve tedavi süreci başlatılarak birer hafta ile 3 ya da 5 seans arasında bir süreç boyunca devam edip başarılı sonuçları gözleriniz ile görmeye başlayabilirsiniz.


bottom of page