top of page

Güneş Lekeleri İçin Ne Yapılmalı?


Cildimizde çok farklı nedenlerden dolayı lekelenmeler meydana gelebilir. Kullanmak zorunda kaldığımız bazı ilaçların yan etkisi olarak, yanlış beslenme alışkanlıkları, sigara ve alkol gibi zararlı alışkanlıklar ya da güneşin zararlı ışınlarına çok fazla maruz kalmak. Özellikle yaz aylarının bitiminde artık cildimizde yeni yeni lekeler görmeye başlarız. Eğer bu lekelerden hızlı bir şekilde kurtulmasak zamanla bunlara yenileri eklenecektir. Peki, güneş lekelerinden kurtulabilmek için ne yapmalıyız? Tabi bunun farklı farklı yöntemleri vardır ama bizim için en makul yöntem kesin ve kalıcı olan yöntemdir. Günümüzde güzelleşmek adına tercih edilenlerin arasında ilk sıralarda lazer tedavileri gelmektedir. Tabi bu her lazer destekli teknolojinin tercih edilebileceği anlamına gelmemektedir. Tercih ederken en çok dikkat etmemiz gereken noktalardan biri teknolojinin dünya çapında kullanılıyor olması ve tedavi sonrasında olumlu sonuçların alınmış olmasıdır.


Güneş Lekeleri İçin Teknolojik Çözüm

Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde güneş lekeleri ile dolaşmak çok mantıksız. Günümüzde çok yaygın olarak kullanılan Baby Face Ultra teknolojisi sayesinde cildinizin hangi bölgesinde olursa olsun bütün güneş lekelerinden kurtulmak artık çok kolay. Kişinin cilt tipi, yaşı ya da ten rengi ne olursa olsun Baby Face Ultra teknolojisi bütün lekeleri kökten yok edebilmektedir. Bu tedavi yönteminin en güzel yanlarından biri de çok kısa sürede olumlu sonuçlar vermesidir.


Güneş Lekeleri İçin Tedavi Süreci Nasıl Gelişir?

Baby Face Ultra teknolojisinin tek bir tedavi yöntemi yoktur. Uygulanacak tedavi yöntemi kişiye göre belirlenmektedir. Çünkü her leke aynı özelliği sahip değildir. Bazı lekeler çok alt katmanlardan başlarken bazı lekeler daha yüzeyseldir. Eğer çok yoğun bir lekelenme mevcut ise uygulama sırasında ona uygun dalga boyları seçilerek cildin en alt katmanlarına ulaşılmaya çalışılır. Ama kişinin cildindeki güneş lekeleri yüzeysel ise yine ona göre bir dalga boyu ayarlanarak tedavi uygulanır. Normal şartlarda bir hafta on günlük aralıklarda 4-5 seansta kişi bütün güneş lekelerinden kurtulabilmektedir. Ama yukarıda da bahsettiğim gibi seans sayıları ve tedavi şekli kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.


bottom of page