top of page

Cilt Gençleştirmede Yeni Dönem


Kolajen ciltte, kemiklerde, kaslarda ve tendonlarda bulunan bir proteindir. Temel görevi vücuttaki bağ dokularını daha güçlü hale getirerek vücut bütünlüğünü korumaktır. Cilt için de oldukça önemli olan kolajen, elastinlerle beraber cilde esneklik, sağlamlık ve güç verir.

Kolajeni ve kolajenin nasıl etki ettiğini daha iyi anlayarak, yaşlanma sürecini yavaşlatabilir ve uzun süre genç görünmeyi sağlayabiliriz. Bunun için öncelikle cildin yapısını incelemek gerekir. Cilt vücudun en büyük organıdır. Üç ana katmandan oluşur; Epidermis, Dermis ve


Cilt gençleştirme amacıyla kullanılan yöntemlerin başında lazer tedavileri gelir. Lazer cilt gençleştirmenin zengin dermokozmetik içeriklerle desteklenmesi ile hem tedavi etkinliği artar hem de uzun süre kalıcı sonuçlar elde edilir. Ancak kozmetik üreticiler için cilt bariyeri önemli bir sorun teşkil eder. Çünkü cilt herhangi bir topikal tedaviye, kremlere, serumlara karşı engel oluşturur. Bu nedenle aktif bileşenler sadece kısmen emilirler. Baby Face Ultra bu sorunu ortadan kaldırmak için geliştirilmiş akıllı bir cilt gençleştirme programıdır.


Baby Face Ultra Programı

Baby Face Ultra, ilk lazer destekli dermokozmetik iletim sistemidir. Canlandırıcı içeriklerin cilt bariyerinden kolayca geçmelerini sağlamak ve emilimlerini maksimuma çıkarmak için iki bileşeni bir araya getirir:

Baby Face Ultra Lazer: Thulium lazer cilt altında mikro kanallar ve küçük rezervuarlar oluşturur.

Baby Face Ultra Serumlar: Nanopartiküler yapıdaki serumlar cilt bariyerinden kolayca geçer ve mikro kanallar aracılığıyla derin cilt dokularına nüfus ederler.

Hem lazer sistemi hem de serumlar cildin kendi içinden iyileştirilmesi için geliştirilmiştir. Bu sistem sadece aktif bileşenlerin derin cilt dokularına nüfus etmelerine izin vermekle kalmaz aynı zamanda uygulama sonrası oluşabilecek ödem, inflamasyon gibi yan etkileri de minimize eder.


Baby Face programı 3-5 seanstan oluşur. Leke Tedavisi ve Cilt Gençleştirme olmak üzere 2 ana kullanım alanına sahiptir.


Cilt gençleştirme amacıyla kullanılan serumların etkileri aşağıda sıralanmıştır;

. Baby Face Aydınlatma & Beyazlatma

. Baby Face Yenileme

. Baby Face Arındırma

. Baby Face Onarma

. Baby Face Anti- Aging


Cildin ihtiyacına uygun serum veya serumlar seçilerek yukarıdaki etkilerden biri veya karışımı sağlanır. Cilt üzerinde parlayan bir etki, daha düzenli bir cilt tonu, cilt elastikiyetinde artış, cilt dokusunda iyileşme, gözeneklerde daralma, ince çizgi ve kırışıklıklarda hafifleme, lekelerin renginde açılma ve genel olarak daha genç bir cilt ortaya çıkar.


Baby Face Ultra serumları ciltte hassasiyet ve tahrişe neden olabilecek hiçbir katkı maddesi ve yardımcı madde içermezler. Hassas bileşenlerin ışıktan korunması ve tamamen aktif tutulabilmeleri için 6-7 kat lipozom ile kaplanmıştır.

Yüz, boyun, dekolte ve el sırtında uygulanabilen Baby Face Ultra FDA onaylı güvenli bir sistemdir. Dermokozmetik içeriklerin iletimini sağlayan güvenli Easy modu ile yaz aylarında da uygulanabiliyor. Tüm cilt tiplerinde uygulanabilmesi, uygulamadan hemen sonra ağrı ve yan etki olmadan sosyal yaşama hemen dönülebilmesi büyük avantaj sunuyor.


Comentarios


bottom of page