top of page

Baby Face Ultra Lazer Destekli Leke Tedavisi


Cilt lekeleri günümüzde en çok şikayet edilen cilt sorunlarından biridir. Cilt lekeleri güneş, hamilelik, doğum kontrol hapları gibi hangi sebeple olursa olsun oldukça sık rastlanan ve rahatsız edici bir sorundur. Bu sorun sadece beyaz tenlilerde değil tüm cilt renklerinde görülebilmektedir. Ciltte meydana gelen lekeler açık renkten koyu kahverengiye kadar olabilmektedir, bu durumda lekelerin tonu tedavi sürecini etkilemektedir. Cilt lekelerinin tedavisinde lekelerin sebebinin, kaynağının ne olduğunun bilinmesi tedavi için önemlidir.

Melazma dediğimiz güneş lekeleri yaz aylarında güneş ışınlarına maruz kalındığı için artış göstermektedir. Yüzün her ki yanında ve dudak çevresinde sıklıkla görülmektedir, bu lekelerin başlıca nedenleri arasında kadınlık hormonu gelmektedir. Özellikle doğum kontrol hapları ve hamilelik bu hormonun artmasını sağladığından lekeler bu dönemde artış gösterir.


Lekeler Nasıl Tedavi Edilir?

Baby Face Ultra ile lazer destekli cilt uygulaması ile cilt lekeleri tedavi edilmektedir. Cilt için hazırlanan özel serumlarla cilt bakımı yapılmakta ve lazer desteğiyle ciltteki lekelerde renk açılması sağlanmaktadır. Kişinin ihtiyacına göre hazırlanan serumlarla lazer enerjisi sayesinde anesteziye gerek kalmadan mikro atımlarla cildin alt tabakasına ulaşılarak ciltteki hasarlı noktalar onarılmaktadır.


Cilt lekelerinin yapısı ve rengine göre değişiklik gösteren tedavi sürecinde genellikle 4 seansta sonuç alınmaktadır. 7-10 gün aralığında seans uygulanmakta olup, kişiye göre seans sayısı değişmektedir. Uygulama sonrası günlük yaşama devam eden hastalar, zaman kaybetmeden kısa sürede tedavi ile cilt lekelerinden kurtulabilmektedir.


bottom of page